Tom Rikberg

The Longhairs

The Longhairs on monipuolista musaa soittava trio. Settiin kuuluu mm. Eagles, Bob Dylan, Chris Isak, The Beatles, Waterboys, CCR, Tom Petty, Neil Young, The Doors, Steve Earle jne. 

Gavin O’mahoney: Kitara, laulu 
Tom Rikberg: Kitara, laulu 
Ville Kosola: Kitara, huuliharppu 

Yhteyshenkilö Tom Rikberg, (040-5907730)


Setien Musakollektiivi 

Setien musakollektiivi on vuonna 2015 syntynyt yhteisö. Emme ole siis bändi vaan mukava porukka joka säännöllisesti kokoontuu laulamaan ja soittamaan. Musamme on rock, country, blues, trad… Soitamme sekä sähköisesti ja akustisesti ja voit valita sopivan kokoisen kokoonpanon tilaisuuteesi. (J Karjalainen, juice, Beatles, Rolling stones, Tom Waits, Eagles……. 

Yhteyshenkilö Tom Rikberg, (040-5907730)
U3 

U3 on 4 vuotta toiminut harrastebändi. Menimme alun perin kimppaan tavoitteena soittaa ystäviemme häissä. Ukulele oli jäsenille täysin uusi soitin. Koska yhdessä soittaminen on niin kivaa, olemme jatkaneet toimintaa. Toistaiseksi suurimmat keikkamme on ollut Karkkilan Ukulele festivaaleilla 2017, 2019 ja Espoon ensimmäisillä ukulele festivaaleilla 2019. Syksyllä 2019 soitamme mm Ravintola Kosmoksessa (Art goes kapakka) ja Ahvenanmaalla elonkorjuu juhlissa. Soitamme biisejä countrystä poppiin ja bluesista folkiin. Keikoillamme kuultu mm Dylania, J Karjalaista ja Riki Sorsaa. Lauluja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi 

Tom Rikberg: Kitara, ukulele, laulu 
Marja Rikberg: Ukulele, laulu
Maini Kihlman: Haitari, Ukulele, laulu 
Henrik Kihlman: Ukulele, Laulu 
Sinikka Soikkeli: Ukulele

Yhteyshenkilö Tom Rikberg, (040-5907730)
ROCK ABOVE STUDIO OY (c) 2019 All Rights Reserved